Home | Stichting | Secretariaat / Contact | Routebeschrijving

Routebeschrijving naar de Stichting van de Arbeid

Vanuit Utrecht, Amsterdam, Rotterdam
Bij het Prins Clausplein komen de rijkswegen A12 (Utrecht – Den Haag) en A4 (Amsterdam – Rotterdam) samen. Volg hier de borden richting Den Haag. U rijdt dan op de Utrechtsebaan. De eerste afslag Voorburg en de tweede afslag Bezuidenhout rijdt u voorbij. Pas bij de derde afslag Centrum (afrit 2) verlaat u de Utrechtsebaan. Bij de eerste twee verkeerslichten gaat u rechtdoor. Bij het derde verkeerslicht rechtsaf, de Bezuidenhoutseweg op. Na zo'n 200 meter ligt aan uw linkerhand het SER-gebouw. De Stichting van de Arbeid is in dit gebouw gevestigd.  

Vanuit Leiden
Rijksweg A44 volgen door Wassenaar tot aan het grote kruispunt Benoordenhoutseweg/Laan van Nieuw Oost Indië. U gaat hier linksaf (richting Voorburg). Bij het tweede verkeerslicht gaat u rechtsaf, de Bezuidenhoutseweg op. Na zo'n 400 meter treft u aan uw rechterhand het SER-gebouw aan. De Stichting van de Arbeid is in dit gebouw gevestigd.

Parkeergelegenheid
U kunt uw auto parkeren op het terrein vóór het SER-gebouw. De toegang is geregeld met slagbomen.


Reizend per openbaar vervoer, komende vanaf Centraal Station
Bij het verlaten van de stationshal aan de voorzijde, slaat u rechtsaf (richting de Utrechtsebaan). U loopt rechtdoor bij de eerstvolgende twee verkeerslichten (u kruist de Utrechtsebaan). U bevindt zich dan vanzelf op de Bezuidenhoutseweg. Na zo'n 200 meter vindt u aan uw linkerhand het SER-gebouw. De Stichting van de Arbeid is in dit gebouw gevestigd. Een wandeling van ongeveer 7 minuten.
Routekaart
De ingang