Aanmelding congres Werken aan ons pensioen op 19 juni 2024

Op woensdag 19 juni organiseren het ministerie van SZW en de Stichting van de Arbeid samen met de overige partners van ‘Werken aan ons pensioen’ het tweede congres voor alle betrokkenen bij de pensioentransitie. Ook dit jaar staat de transitie in de praktijk centraal, met ruimte voor verdieping, praktische vragen en dilemma’s.

Programma

In de Rijtuigenloods in Amersfoort is vanaf 9:15 uur de ontvangst. Om 10:15 uur vangt het programma aan en zal Jannie Benedictus als dagvoorzitter het congres begeleiden. De plenaire sprekers zijn Fieke van der Lecq (regeringscommissaris), Saskia de Zwaan (projectleider van Werken aan ons pensioen van de Stichting van de Arbeid) en filosoof Paul Smit.

Deelsessie

Na dit plenaire gedeelte volgen drie rondes met inhoudelijke deelsessies, waarin verschillende deskundigen samen met u in gesprek gaan over ervaringen en goede voorbeelden. Ook voor (decentrale) sociale partners zit er genoeg interessants bij! Om 15:45 uur wordt het congres afgesloten met een borrel en een hapje. Tussendoor is er ook voldoende gelegenheid om te netwerken.

Kijk verder voor het volledige programma.

Aanmelden

U kunt zich gratis aanmelden voor het congres. Bij uw aanmelding geeft u direct uw voorkeur voor de deelsessies door.