Inspiratiebijeenkomst ‘Preventie van seksueel grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer’

Op 9 november 2023 organiseert de Stichting van de Arbeid een inspiratiebijeenkomst in Den Haag in het gebouw van de Sociaal-Economische Raad (SER), Bezuidenhoutseweg 60, over preventie van (seksueel) grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. De bijeenkomst start om 13:00 (12:30 inloop) en eindigt om 17:00 met een borrel.

Tijdens deze bijeenkomst gaan werkgevers, hr-professionals, or-leden, branchevertegenwoordigers en vakbondsvertegenwoordigers met elkaar in gesprek over wat er nodig is om grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer tegen te gaan. Experts gaan in op onder andere het stimuleren van sociale veiligheid, de rol van omstanders en het omgaan met meldingen. U leert meer over de activiteiten van sociale partners en de Stichting van de Arbeid en het bureau van Regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld, gericht op het bieden van handvatten om in de praktijk de sociale veiligheid op de werkvloer te verbeteren en grensoverschrijdend gedrag te voorkomen.

Het volledige programma van de bijeenkomst treft u hier aan. Indien u behoort tot de doelgroep van de bijeenkomst (werkgevers, hr-professionals, or-leden, branchevertegenwoordigers en vakbondsvertegenwoordigers) kunt u zich tot en met 6 november a.s. aanmelden voor de bijeenkomst via info@stvda.nl. We verzoeken u daarbij te vermelden tot welke doelgroep u behoort en aan welke workshops u wilt deelnemen.