Congres Werken aan ons pensioen

Op woensdag 27 september a.s. organiseren het ministerie van SZW en de Stichting van de Arbeid als initiatiefnemers van werkenaanonspensioen.nl het congres ‘Vraag maar raak’.

Velen zijn al begonnen, sommigen staan aan de start, maar nog niemand is klaar met het nieuwe pensioencontract. Met demissionair minister Carola Schouten zal onder meer worden stilgestaan bij de inwerkingtreding van de Wet toekomst pensioenen. Daarnaast wordt vooruit gekeken met professionals die betrokken zijn bij de transitie, zoals (financieel) adviseurs, cao-onderhandelaars, bestuurders en (intern) toezichthouders.

Informatiemarkt

De schrijvers van de wet, de koplopers in de sector, vooraanstaande adviseurs en toezichthouders zijn aanwezig om kennis te delen én praktische vragen te beantwoorden over de transitie naar het nieuwe pensioencontract. Op de informatiemarkt kan onder andere ook kennis gemaakt worden met ‘MAAT’, de AI-powered virtuele assistent aan wie vragen over de transitie gesteld kunnen worden.

Aanmelden

Een vol inhoudelijk programma met ruimte voor verdieping, praktische vragen en ervaringen. Alle informatie vindt u op www.congreswerkenaanonspensioen.nl. Schrijf tijdig in voor deelname aan de sessie van uw keuze. Het aantal plaatsen is beperkt.